16.11.2015

Kurpitsakuppikakkuja

Tässä niitä viimeinkin tulee. Kuppikakkuja! Nämä on siis tehty samalla reseptillä kuin viime syksynä postaamani kurpitsajuustokakku. Taikina vain paistetaan kakkuvuoan sijasta muffinivuoissa (vuokapellillä) ja jokainen pieni kakku koristellaan erikseen.

Kuten näkyy, sokerimassasta tehdyt koristeet alkavat tosi pian juustokuorrutteen päälle jouduttuaan sulaa ja valua. Kannattaa laittaa reilusti tomusokeria väliin. Tai jotain. (Jos tiedät paremman keinon tämän ei-toivotun prosessin estämiseksi, vinkkaa ihmeessä.)


Halloween, pikkujoulut, mitä näitä nyt on... Juhlasesongit vaihtuvat ihan liian äkkiä. Ei ehdi siirtää mitään kännykältä saati kenenkään muiden ihmisten kameroiden uumenista blogiin tarpeeksi nopeasti, jotta ehtisi julkaista materiaalia itse sesongin ydinaikaan. Tässä nyt kuitenkin yksi söpö kurpitsalyhty vielä lopuksi synkkiä iltoja valaisemaan.

Salakavala kekomuurahainen!

2 kommenttia:

  1. Kurpitsamuffinsit oli kyllä niin hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jebu. Siitä huolimatta, miltä koristelu taas vaihteeks näytti. :''D

      Poista