8.11.2015

Viikarivartin tarina

Viiruvarpaat-blogin Milla haastoi minut, joten vastaan haasteeseen ja kerron blogini tarinan. Kaikki te, jotka olette lukeneet blogiani, voitte varmaan jo tässä vaiheessa arvata, minkälainen kertomus nyt seuraa. Pitäkää hauskaa.

Miten blogini sai alkunsa? Viime vuoden toukokuussa sain yhtäkkiä jonkinlaisen päähänpiston tai jotain. Vaikka olen usein aika kiireinen, päätin ryhtyä kaiken muun lisäksi pitämään tällaista kivaa blogia. Se oli vähän sellainen "Katsokaa! Ilman päätä!" -tyylinen aloitus.

No, toki minulla oli jossain vaiheessa myös ajatuksena jakaa jotakin oikeasti hyödyllistä, kuten reseptejä, joista joku kaltaiseni voisi ehkä hyötyä jossain vaiheessa jotenkin, mutta enimmäkseen postaan vähän mitä milloinkin. Kaikkea, mitä tielle sattuu ja mieleen juolahtaa. Tunnelmia ja fiiliksiä. Asioita, joista tekee mieli kirjoittaa. Asioita, joista joku on ottanut mukavia kuvia. Asioita, joista pitäisi löytyä enemmän materiaalia netistä. Kaikkea sen sellaista.

Miten blogini on kehittynyt ajan saatossa? Totta puhuen eipä pahemmin mitenkään. Syy siihen lienee se, ettei aikaa ole ehtinyt kulua kuin puolisentoista vuotta. Okei, nykyään en julkaise enää viikoittain. Enkä ole enää vähään aikaan jakanut juttuja parvekepuutarhan pitämisestä, koska tänä vuonna se homma jäi vähän vähemmälle huomiolle. Viime aikoina olen lähinnä julkaissut kakkuja. En sitten tiedä, mistä se kertoo.

Minkälainen on blogin tulevaisuus? Uskoisin, että samanlainen kuin menneisyys ja nykyisyyskin pitkälti. Vaihteleva. Epämääräinen. Viihdyttävä, ainakin bloggaajan itsensä mielestä. En usko, että ihan heti lopetan blogin pitämistä, kun kerran olen vaivautunut aloittamaankin, mutta tuskin tästä tämän isompaa juttua on missään vaiheessa tulossa. Samoilla linjoilla jatketaan (kuva 1). 

Kuva 1. Mistä tässä oikeastaan on kyse?

Tässä kohtaa on varmaankin kaikki olennainen sanottu ja varttikin alkaa olla jo kulunut, jos ei enemmänkin, joten lopetan syvällisen pohdiskeluni ja langetan haasteen eteenpäin neljälle muulle blogille, jotka ovat Pin The Fuck Ups, Made By Mili, Kettukollektiivi ja Lähiluonnon huvituksia.


Haasteen säännöt: 
 1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
 2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
 3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
 4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
 5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti Kototeko-blogi.

2 kommenttia:

 1. Musta on tosi hauskaa yrittää pitää blogia samalla kun pitäisi tehdä tuhat muutakin asiaa. :D Mut sun blogi on just hyvä näin, uudet kakkupostaukset on iso plussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jebu, sit täytyy vaan naputella vauhdilla sillon ku kerkiää. :D Mut joo, kakkuja. Kakkuja pitää postata, vaikkei ne olis edes erikoisen hienoja. Netissä ei koskaan voi olla liikaa kuvia kakuista. :D

   Poista