18.3.2016

Ensimmäiset kevätkylvöt

Nyt on kevätkylvöt aloitettu meilläkin. En tosin ehtinyt vielä kylvää kuin kurkun, tomaatin ja suippopaprikan siemenet, mutta hommat jatkuvat pian, kunhan taas ennätän tarttua toimeen. Ensin pitää kuitenkin panostaa vähän myös opiskeluun.

Hyödynsin vessapaperirullan hylsyjä istutusastioina. Eipähän tarvitse siirrellä taimia purkista toiseen, kun koko hylsyn voi sellaisenaan laittaa sitten taimien siirron aikaan isompaan ruukkuun ja vain haudata mullan sekaan. (Toivottavasti tämä on juuri niin kätevä idea, kuin kuvittelenkin sen olevan.)

Tästä lähdetään.

Siemeniä meillä on jo hankittuna aika paljon, joten kylvöhommia kyllä riittäisi. Katsotaan nyt, miten suuri osa uusista parvekepuutarhasuunnitelmista päästään toteuttamaan tänä kesänä ja mitkä ideoista on suosiolla lykättävä tuonnemmaksi.

Kaikkea on taas tilattu.

Ostettiin multaa heti alkuun oikein kunnon säkki, ettei lopu saman tien kesken. Oli tosin aika riemukasta kuljettaa tämä plus pari muutakin multasäkkiä rautakaupasta kotiin.

(Tämä ei ole tuotesijoittelua.)

Lisää kevätkylvöjuttuja ja kasvun ihmeen jännitystä luvassa myöhemmin.

PS. Kaupunkilaistyttö muutti maalle -blogin ihanassa synttäriarvonnassa on palkintona Keittiöpuutarha-kirja sekä muutama pussi siemeniä. Kannattaa osallistua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti