25.1.2017

Kelluva tuikku lasimaljassa

Pieniä lasikuplia ja tuikku kirkkaassa maljassa kellumassa. Miten viehättävä asetelma! Finnmarin myymälässä oli esillä tämän tyyppisiä virityksiä, ja sieltä minä idean nyysinkin. Myös nämä joululahjaksi tulleet lasikuplat lienevät peräisin Finnmarilta - ainakin sieltä saa samanlaisia. Malja puolestaan on Muurlan lasia. Tuikku on tavallinen Havin lämpökynttilä. (Mikä tahansa tavallinen peruskynttilä siis kelluu, mutta ei välttämättä oikein päin.)

Ei kaupallista tuotesijoittelua (vaikka toki ihan mieluusti tässä kohtaa jo saisikin olla).

#luksuriaatti #fabuluxe!

PS. Blogini on valittu mukaan blogiportaali Bubblareen. Liittymiseen kuuluu linkinvaihto, joten jaan nyt sitten sovitun mukaisesti pari mainoslinkkiä. Molemmat linkit vievät jollekin shophop.fi-sivustolle, joka nähtävästi kerää verkkokauppojen tarjouksia ja alennuskoodeja. Kas tässä linkit sivuille Zalando alennuskoodi ja Ellos alennuskoodi. (En siis saa mitään etuja, vaikka näitä linkkejä klikkailtaisiin kuinka. Vastineeksi linkkien julkaisemisesta blogini saa vain näkyvyyttä Bubblaressa. Sikäli jos saa. Sivuston kävijämäärät eivät vielä toistaiseksi päätä huimaa, mutta portaalia ollaankin ilmeisesti vasta laajentamassa, joten ties vaikka.)

6 kommenttia:

 1. Hieno idea!
  Mukavaa torstaita Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ai noli lasikuplia. Ihmettelinkin, että miten olet saanut saippuapallot pysymään kuplina tulen lähellä. Katson aina ensin kuvat ennen kuin luen :D

  Hieno on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jooo, on ne aika hämäävän näkösiä. :D

   Poista
 3. Kiva idea!
  Nuo lasikuplat on kauniita, noillehan olisi vaikka mitä käyttöä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ties mitä hienoa noilla saa aikaiseksi... :)

   Poista