10.3.2016

Viherpeukalo tekee keväthankintoja

Kun kevät alkaa toden teolla tehdä tuloaan, pääsee vihdoinkin taas sotkemaan kädet multaan. Olen milteipä koko kevättalven innolla odottaen pohdiskellut, mihin ruukkuihin siirtäisimme tilavampaa kasvualustaa kaipaavat huonekasvit - mitä ruukkuja meillä on ja minkälaisia olisi syytä hankkia lisää ennen suurta multien- ja ruukkujenvaihtopäivää.

Mitä näille tekisi sitten, kun on sen aika? (Onks tää nyt semmonen kuva, ku pitäis tägää tyyliin et #nofilter?)

No, mutta nyt kun alkaisi pian olla jo sopiva hetki siirtää ensimmäiset, ei niitä uusia ruukkuja ole tietenkään vielä edes hankittu, eivätkä asiaan kuuluvat suunnitelmat muutenkaan ole ihan konkretian tasolla. (Aika tyypillistä.) Ei siis muuta kuin suunnitelmia konkretisoimaan ja hankintoja tekemään!

Niinpä tänään käytiin Myllyssä hakemassa Finnmarin liikkeestä ihastuttavia lasikuplia, joita olen hypistellyt siellä jo aikaisemmin talvella alustavasti hankintaa pohdiskellen. Oikeastaan pallot on tarkoitettu kynttilöitä varten, mutta miksei niiden sisälle voisi laittaa kasvejakin.

Tällaisia! Voin jo kuvitella, miten kivalta joku pikku salaatti tuolla sisällä näyttäisi.

Finnmarin Myllyn piste on myös tosi ihastuttavasti sisustettu, ja muun muassa nuo kyseiset lasipallot ovat hauskasti ja houkuttelevasti esillä. En olisi varmaan edes poikennut koko putiikkiin ja saanut päähäni, että haluan näitä, jos heti oven pielessä ei olisi koko joukkoa roikkumassa erilaisilla koriste-esineillä täytettynä.

Tämän krääsäilotulituksen nähdessäni olin oitis myyty. Ei se paljoa vaadi.Oli tarjolla myös erilaisia väriteemavaihtoehtoja samasta ideasta.
Tässä vihreä versio, lisää krääsää ja kauheita muovikukkia.

Voiko ollakaan mitään näin sööttiä? Kynttilöitä ja kynttilänjalkoja väriteemoittain asetelmina eri pöydillä. (Valitettavasti myymälän hajumaailma ei ole ollenkaan samalla tasolla. Tuoksukynttilöiden löyhkä on aika sankka.)

Kuvat räpsin minä taas vaihteeksi kännykälläni. Enkä muuten saa tästä hehkutuksesta taas mitään etuja itselleni - suoritan vaan ihan omatoimimainostusta siinä ohessa, kun vellon materialistisessa fiilistelyssäni.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti